Kvar på Camping La Marina

Tisdag den 25 januari 2011 
Det var fortfarande mulet och tämligen kallt. Vi kände oss inklämda på den här trånga platsen, men under morgondagen skulle det bli en större plats ledig helt nära oss.

Illamåendet och huvudvärken hade minskat något för min del. Även det tredje symptomet hade avtagit en del och jag orkade sitta uppe ett par timmar. Personligen tror jag närmast, att det handlar om en mindre förgiftning. Tur nog tycks det i alla fall inte vara smittosamt, för Ingemar är fullt frisk.

Ingemar hade kokat kycklingen igår, så grunden till en currysås fanns. Fortfarande har jag svårt för lukter, med kyckling- och currydoft gick bra. Ingemar började kasta längtande blickar mot spisen och tur nog lyckades jag stå så länge, att jag kunde laga currysås. Snart satt vi båda vid lunchbordet och jag måste erkänna att en liten portion kyckling och ris med currysås smakade bra. Jag behöver ju få näring i mig. 

Min dagbok har legat färdig, men jag har inte orkat göra några blogginlägg tidigare. Idag, när jag var uppe ett par timmar, passade jag på att föra över en del till bloggen. Orkar dock inte ta kontakt med några människor än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: