Vårregn

 Fredag den 28 januari 2011
Även idag var himlen täckt av en brokig grå molnmassa och ett kortvarigt stilla vårregn fuktade marken. Luften var fortfarande kylslagen.

Jag börjar känna mig allt piggare, även om benen fortfarande är darriga. Drack idag det första kaffet på länge, en klar framgång. Det var dags att ta en kortare promenad. Ingemar fick bli mitt stöd och vi gick sakta några hundra meter inom området. Jippi! Behöver få en och annan framgång, för de senaste 2-2½ månaderna har varit tuffa, mycket tuffa. Tack Ingemar för att du stöttar mig! Du får nog snart kalla dig för diversearbetare. *L*

Här i Spanien kan man på rätt ställe köpa den goda ostronskivlingen till ett bra pris och i vår kyl låg en förpackning svamp, som behövde tas omhand. Vad gör man, när det är besvärligt att stå och arbeta längre stunder? Då sätter man sig.  Det gick alldeles utmärkt bra att sitta och hacka lök, samt fördela svamparna i små bitar. Snart doftade det svampsås i hela husbilen. Tillsammans med pasta blev det en god måltid.

Tack alla vänner för välkomna hälsningar och ert stöd, både genom blogg, Outlook, Facebook, SMS, Skype och även telefon!

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ingemar Bergquist
  Jan 29, 2011 @ 20:40:38

  Härligt se/höra att ”tanten” piggnat till. Detta är viktigt, så att ”kamraten” får ordentlig omsorg.
  Kramar från Färna.

 2. ingerhl
  Jan 30, 2011 @ 10:46:15

  *L* Tack kära Färnabor! Märkte att ni började bli oroliga. Ont krut…………*L*
  Kram till er båda

 3. Anna o Jan - Man ser floden
  Jan 30, 2011 @ 11:10:39

  Hej Inger och Ingemar!
  Vi är nu tillbaka i Portugal och vi har läst ifatt er blogg. Så jobbigt du haft det. Hoppas verkligen du blir pigg igen. Jag visste inte om att du varit så dålig, för skam till sägandes har jag varit full upptagen med mig själv (och allt praktiskt som måste göras) de två senaste veckorna. Allt har emellertid gått bra och jag börjar återhämta mig. Men visst, det har varit två förfärliga veckor.
  Kramar till er båda
  genom
  Anna

 4. ingerhl
  Feb 01, 2011 @ 12:22:58

  Anna!
  Skönt att er resa hem gick bra! Jag är mycket medveten om att du har haft det mycket jobbigt, inte bara 2 veckor, utan en längre tid och jag beundrar dig för att du har orkat med allt. Inte orkar och hinner man läsa bloggar, när livet är som värst. Hoppas att du får en lugn period nu! Jag kan trösta dig med, att jag inte heller har orkat läs vare sig nyheter eller bloggar under en längre tid. Bekymmer med min hälsa har tagit all kraft, men det blir nog bättre.
  Nu kommer våren med livgivande sol till er båda! Njut och unna er lite vila!
  Kram!
  Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: