Växlande väder

Onsdag den 22 januari 2014
Den här dagen är det inte så mycket att orda om. Vad vädret anbelangar var det uppehållsväder, växlande molnighet med solglimtar och någon enstaka regnskur. Den kyliga blåsten höll i sig och morgnarna var fortfarande kalla. Undrar om jag kan få jobb på SMHI?J

Nåväl! På eftermiddagen, när temperaturen stigit och solen hade beslutat sig för att göra uppehåll i kurragömmaleken bland molnen, var det riktigt skönt att sitta ute både för att äta och dricka kaffe.

Flera hade tvättat idag och de flesta lyckades nog få torrt, innan regndimmorna åter tätnade. Vi hade egentligen velat stå ute i terrängen på campingen, men marken var fortfarande så uppblött efter all väta ovanifrån, så det var stor risk att köra fast.

Det är mycket som säljs på campingar och ställplatser. Brödbilar åker ju på de flesta ställen. Bilen, som kommer hit till campingen, har även mycket annat som ex. mjölk, vatten och lite grönsaker. Idag kom även en äldre dam och sålde hallon.

Vi gick en tur upp till papegojorna, som satt och ropade. Jonny lät sig väl smaka av godbitarna, som jag hade tagit med. Lola satt för högt uppe i trädet för att nå kexen och beklagade sig högljutt över att hon inte vågade ta sig ner. Hon är kanske lika höjdrädd som jag. 🙂

Bilden tagen vid ett tidigare tillfälle.

Bilden tagen vid ett tidigare tillfälle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: