Till La Herradura

Måndagen 16 november 2015

Vi stannade kvar på Vera Playa igår, för att idag åka vidare på E15/A7 i riktning mot Almeria/Malaga. Dagens mål var La Herradura, nära Nerja.

Motorvägen, som går över bergsområdet, är nu helt färdig och mycket bra. Det enda som fattas är rastplatser. Det går att stanna vid mackarna i början av sträckan, men sedan är det många mil utan möjlighet att stoppa. Något jag aldrig sett tidigare, var ljusskyltar över motorvägen, som angav, att man har alkohol- och drogtester.

Vi stannade vid en av Repsols bensinmackar, N36 52 34 0 V2 20 17 4, för att fylla på gasol och vatten. Här finns en ställplats för husbilar och full service. Det finns även tvättmaskiner för den, som vill tvätta.

Vi anlände till sportdykarnas paradis i en vik vid La Herradura.

Jag tog en promenad ner till strandrestaurangen, där en stor kattfamilj bor sedan många år. Man hade röjt och gjort snyggt i buskagen. Katterna får både mat och vatten från restaurangen. Idag räknade jag in 19 katter, om inte flera gömde sig i buskarna.

Vi gick ner till marinan, där flera flaggor på båtarna var halade på halv stång. N kopp kaffe och en bit chokladtårta smakade bra i kvällssolen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: