Datastrul

Tisdag den 29 december 2015

Regnet hade upphört och idag sken solen igen. Himlen var klarblå och på eftermiddagen var det 18 grader. Jag plockade ihop vår smutsiga fintvätt, som Ingemar gick och stoppade i tvättmaskinen.

Därefter fortsatte jag att försöka rädda mesta möjliga av det som var viktigt för mig i Outlook. Nu vågade Ingemar installera om programmet och till vår glädje fungerade det. Det enda, som inte ser helt bra ut är kalendern, där jag spar alla viktiga händelser som födelsedagar, läkarbesök m.m. Därefter vågade Ingemar sig även på Ipaden. Allt gammalt är borta, men nu fungerar även den, åtminstone så här långt. Jag är verkligen tacksam för arbetet han lade ner. Så handikappad man är, när datorerna inte fungerar!

Idag var jag mycket trött efter alla intensiva smärtor och ryggen gjorde fortfarande mycket ont. Först framåt kvällen följde jag med på en sakta stavgångspromenad och tittade på de mycket välskötta bönodlingarna i närheten. Vilka kraftiga plantor! Jag är ingen större vän av bönor, men de stora bönskidorna härnere är mycket smakrika.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: