Vilodag på camping Vila Nova Park

Tisdag den 6 februari 2018

Under dagen upphörde det intensiva regnandet så småningom och himlen ljusnade lite. Temperaturen höll sig runt 11 grader. Jag var mycket glad, för de värsta smärtorna hade släppt i kroppen och vi kunde ta en ganska lång promenad runt området. Mycket skönt! Man får aldrig ge upp!
Vi har det lugnt och skönt, även om solen lyser med sin frånvaro än så länge. När vi läser om kylan och snön hemma, inser vi att vi har det bra, mycket bra. Vänner till oss, som bor lite längre norrut är nog inte så glada över nederbörden. Den tunga snön gjorde att taket över deras stora inbyggda altan rasade in.
Vi har tagit det lugnt idag. Ingemar har lyssnat en hel del på en bok och planerat den fortsatta rutten. Jag har roat mig med att fästa trådar på en del små plagg till hjälpsändningar, som jag har stickat och virkar under resans gång. Den stickade tröjan på bilden är inte ojämn, men jag råkade lägga den lite snett, när jag skulle fota.

Nu är det dags att laga mat. Det blir stekt lax och rotfruktsgratäng. Visst är det bra med kyl och frys i husbilen!

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Gunnel Wiklund
  Feb 07, 2018 @ 07:47:51

  Visst är det härligt att kunna handarbeta, så trist livet skulle bli om inte! Fina plagg du gjort, de kommer säkert till nytta och glädje någonstans! Kram

 2. Caisa Berntsson
  Feb 07, 2018 @ 10:51:25

  Hej på er!
  Lycka till med er resa.Hoppas vi ses när ni återvänder. Tänk vad glada många blir när de får så fina stickade plagg. Tur att vi kan ta till stickningen då det behövs. Snälla Inger kan du köpa några burkar av den underbara bodycremen jag fick av dig. Den heter Oliva med grönt lock! Såå skön och luktar så gott.Säg till om du vill ha pengar i förskott. Ha det nu så gott. Vi följer er på resan. Många kramar från Caisa & Bertil

 3. ingerhl
  Feb 07, 2018 @ 15:51:53

  Gunnel! Handarbete är rena lugn- och rohormonet. 😛 Om jag stickar eller virkar, när Ingemar kör, slipper jag vara trafikkontrollant 😉 Då hjälper jag bara till att guida, när det behövs. Ha det gott i vintersolen! Kram!

 4. ingerhl
  Feb 07, 2018 @ 15:55:30

  Caisa och Bertil! Synd att ni inte hängde med på resan! Jag väntade på kvällen, att du skulle höra av dig. Vi får ses hemma senare. Visst kan jag ta med några burkar bodycreme till dig. Jag älskar den! Vi hörs! Kram till er båda från oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: