Lördag den 10 mars 2018

Tvättdag
Vår tvättsäck började bli väl tung och vi var i stort behov av att tvätta. När vi under tidigare år har varit i det här området, har vi alltid åkt till tvättinrättningen Lavomatic vid Repsolmacken i närliggande Torre del Mar. Det gjorde vi även idag. Tvättmaskinerna och tumlarna är stora. Det går fort och tvätten blir ren.
Nästa anhalt idag var inköpscentrat El Ingenio. Vi hade tur, som hann in, innan ösregnet vräkte ner. Man har gjort om hela affärscentrat och jag saknade en och annan affär. Ingemar tittade efter jeans, men hittade inga lämpliga. Jag gick en runda i min favoritbutik, bara för att konstatera att det mesta verkade väl plastigt. Jag köpte i alla fall en ny laddningskabel. Det bästa av allt var glassen! Långt nere i centrat finns en glass- och kaffebar, där man serverar utsökt god glass. Bättre får man leta länge efter.
När vi kom ut från byggnaden fick vi försöka ta oss fram mellan de forsande små ”floderna” av vatten som rann överallt. Visst blev det lite blöta fötter, men allt torkar förr eller senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: