Tisdag den 6 mars 2018

En strålande vacker utflyktsdag
Det sägs, att efter regn kommer solsken och det stämde verkligen idag. Solen värmde gott, när Ulla och Walle hämtade oss med bil på förmiddagen. Med Walle vid ratten, åkte vi in till Vera, där Ingemar klev ur för att besöka en frisör. Under tiden körde Walle Ulla och mig till en Kinaaffär, där vi kunde botanisera i lugn och ro bland alla garner.
Ingemar var nyklippt och nästan oigenkännlig, när vi hämtade honom lite senare. Walle rattade vidare längs den mycket vackra stranden mot Mojacar, där husbilar här och var stod parkerade på rad i sanden.
Det var många som passade på att njuta av det soliga vädret och det var därför inte lätt att hitta en lämplig parkeringsplats nära en servering. Till slut lyckades det emellertid och snart satt även vi med väl valda drycker i solen och njöt.

På väg hemåt träffade vi på Uffe och Bettan, som var ute och promenerade. Ulla tyckte, att vi alla kunde ses lite senare hemma hos dem. Så blev det! Det blev ett fint avslut på vår vistelse i Veraområdet. Tack alla fyra för all vänlighet och allt gott under de här dagarna! I morgon åker vi vidare.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: