Torsdag den 8 mars 2018

Marknadsdag i Torre del Mar
Det hade regnat mycket under hela natten och tidig morgon. Det såg tveksamt ut med vädret, men jag trodde på ett uppklarnande framåt förmiddagen.
Vi åkte in till närbelägna Torre del Mar, där vi parkerade på gatan utmed parken, välkänt för många husbilsåkare under tidigare år. Det blev uppehåll under förmiddagen, men det var blött ute och det låg en viss förstämning över marknadsplatsen. Flera försäljare hade avstått från att sätta upp

sina marknadsstånd. Andra åter hade ganska våta kläder. Vi handlade en del grönsaker, bl. a mycket fina och goda avokado och kronärtskockor. Mangold har jag handlat hos samma odlare under många år. Passade också på att uppsöka te- och kryddhandlaren, för att köpa goda teer i lösvikt. En vacker liten nejlika fick följa med hem för att pryda bordet. Efter en god kopp café con leche i ett mindre café, gick vi tillbaka till husbilen.


Lite svårt att komma ut! 🙂 

Vi var inte färdiga än med att återvända till Almayate. Vi hade inte handlat på åtskilliga dagar och det mesta i matväg var slut. Mercadona var nästa anhalt, men därefter åkte vi raka vägen till Almayate, för att kunna sätta oss i solen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: