Onsdagen 14 mars 2018

Träff med husbilsvänner
Idag hade vi stämt träff med våra vänner Eva och Björn och deras hund Alex i Alcotim. Man kan välja mellan att åka den nyare, raka och asfalterade vägen eller åka den gamla slingrande vägen utefter Guadiana. Vi älskar den sistnämnda vägen och valde den även idag. Även om regnskurarna avlöste varandra, var det 15 grader ute, så vad gjorde det med lite regn!

Det märktes att det hade regnat mycket, för naturen var ovanligt grön. Även fjärilslavendeln blommade rikligt, så det var vackert, även o himlen var mulen.

Vi passerade den lilla ställplatsen uppe på en höjd på vår väg mot Foz de Adeleite, som snart förenade sig med den betydligt större Guadiana.

Vi passerade de romerska utgrävningarna, innan vi stannade till för en kopp kaffe.

Infarten till Alcotim pryds med målade kakel, som beskriver stadens liv och historia. Jag har fotograferat dessa tavlor många gånger, men kan ändå inte låta bli att ta en liten bild idag också 😊

Uppe vid ställplatsen hade våra vänner redan anlänt. Eva och jag satte oss i en av bilarna och pratade, medan männen fick uppehålla sig utanför eller i den andra bilen 😊

Någon, som var överlycklig över att träffa oss var Alex. Han slog sig ner vid mina fötter, lade huvudet i mitt knä och tittade hängivet på mig. Vi tillhör ju hans flock. Tala om ömsesidig kärlek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: