Måndag den 26 mars 2018

Stora inflyttningsdagen
På morgonen idag möttes vi av en sorglig nyhet. Jerry Williams är död ☹. Han var en unik och mycket musikalisk artist, som gav allt för sin publik. Jerry Williams var en av Ingemars och mina största idoler. Tack för all underbar sång och musik! Du lever för alltid kvar i våra hjärtan. Vila i frid!

Det har varit ganska lugnt med husbilar, som har kommit eller lämnat campingen, men idag anlände ett flertal. Det var inte bara fransmän som kom, utan även tyskar, belgare, engelsmän och en t o m en dansk bil.
Danska är verkligen ett språk för sig! 😊 När jag frågade om tid, svarade de med plats! När jag frågade vilken månad de hade åkt från Danmark, fick jag Fyn och en fingerritad karta till svar 😊 Först när jag började räkna upp månaderna, blev det rätt.

Det blev en mycket skön sommardag idag. Ovädren tycks ha förflyttat sig norrut, för vi har hört att i norra Spanien är det mycket hårda vindar.

På eftermiddagen kom en skäggig och långhårig man cyklande. Vi satt ute och han stannade cykeln. Det visade sig vara norske Odd, som vi träffade en del här för ett par år sedan. Han bodde nu på camping i Olhão. Dessutom har han även träffat våra vänner Björn och Eva i Pomerão. Världen är liten.

På kvällspromenaden i campingens ytterområden träffade vi på en inhägnad, där det var en struts, så nu är åtminstone den ena återfunnen.

Tyvärr blev bilden inte så bra, men det är i alla fall en struts 🙂

Det finns allsköns bråte i ytterområdena. Här står fortfarande en del av chefen Eugens cirkusvagnar kvar.

På ett annat ställe står ett gammalt vattenhjul. Här och var finns husvagnar, där män, som hjälper till på campingen bor. Det är verkligen rena High Chaparall här 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: