Söndag den 25 mars 2018

Blå himmel och bara en svalkande vind
Äntligen har den kalla vinden dagtid gett med sig för en mer svalkande variant och solen lyser från en klarblå himmel. Alla andas ut av lättnad.
En sådan här dag är det påskprocessioner med palmblad på många håll i den katolska världen. Inte vet jag, om det berodde på det eller om det var någon annan orsak till att det var mycket tyst på campingen idag. Vi såg knappt en enda människa.
Vi tog en promenad utanför campingområdet. Förr fanns det ett par strutsar i en stor inhägnad tvärs över vägen vid campingen. Inhägnaden finns kvar, men inga strutsar.
Strax intill finns stora inplastade och tämligen nybyggda växthus. Det va sorgligt att se, hur vinterns stormar helt har blåst sönder taken. Taken behöver renoveras helt och det är nog mycket kostsamt. Förmodligen är även det mesta av grönsakerna i växthusen förstörda efter alla stormar och ihållande regnskurar. ☹

Gamla vattenhjul finns det gott om ute på landet

Ibland kommer campingens sextonåriga hund, Lady, på besök. Det gjorde hon även idag. Jag försökte ge henne hundgodis, men det ratade hon. Förmodligen har hon dåliga tänder. Kex gick däremot bra.

Jag tog en ganska sen liten promenad och passade på att lyssna på den öronbedövande orkestern av spelande syrsor, medan jag klappade områdets minsta katt, som spärrade vägen för mig för att få lite omtanke.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: