Torsdag den 5 april

En lång resdag
Vår resrutt idag var närmare 40 mil på A7 från Almayate till Vera, där vi tänkte ta nästa övernattning. Det är många tunnlar och viadukter som ska passeras och av och till behövs även en paus.

På den här sträckan ligger nog Spaniens största arealer med odlingar i tusentals växthus. Ibland ser man bara vita plasttak, när man tittar ut genom bilrutan.

Det blir lite enformigt, framför allt för bilföraren. Jag ägnade mig åt att virka och lyssna på en ny ljudbok.

När vi kom fram, ställde vi oss på vår vanliga parkering nära stranden, där vi stått många gånger under åren. En fransk husbil, som stod här, när vi kom på nedresan, stod parkerad här igen.
Vi tog en promenad ner till stranden. Jag hade satt på mig en baddräkt under shorts och linne i hopp om att kunna ligga och sola en stund. Jag lyckades gå ner med hjälp av mina stavar, men tappade lusten, när jag såg att naturisterna hade utvidgat sitt område även till den här stranden. Ingemar kände på vattnet och tyckte, att det kändes lite svalt. Undrar just det, för flera badade nakna.
Det är hög tid att fylla på i matförrådet. Idag tog jag till reserverna med  tonfisk på burk, ris, broccoli och röd paprika. Det gick bra.

Av någon orsak är det svårt att lägga in bilder just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: