Grattis Peter!

Lördag den 13 oktober 2018

Idag fyller min älskade son år. Samtidigt skulle min mamma, om hon hade levt, fyllt 109 år. Grattis Peter! Hoppas du får en trevlig dag! Vi har skickat en del SMS fram- och tillbaka idag.

Det anlände fyra franska husbilar hit igår kväll, men på förmiddagen stod bara en kvar. Vi hade beslutat att ta en vilodag. Tog en promenad ner till hägnet, där gårdens två hästar och åsna bor. De är sällskapliga, men tyvärr kommer man inte åt att klappa dem. En pratstund fick vi i alla fall 😊

Det ser ut att bli en fin skörd av oliver

Ingemar har tagit ännu ett par promenader och även lyssnat på sin ljudbok, en deckare. Jag har skrivit ifatt bloggen. Det är begränsade resurser med surf, så jag får nog söka upp Mc Donalds, för att kunna lägga ut den med bilder. Förutom de vanliga hushållssysslorna har jag lyssnat en hel del på min mycket intressanta ljudbok, ”Ett djävla solsken”, en biografi om Esther Blenda Nordström.

Man fick hålla sig på avstånd här idag. Det är ju helg och då är fransmännen ofta ute och skjuter mindre villebråd. Så var det här idag. Såg aldrig vad som sköts, men det smällde åtskilliga gånger under dagen.

På eftermiddagen kom en kille i de yngre tonåren körande på en helt ny och färgglad vespa. Efter honom kom hans lillebror på en minifyrhjuling. Vilka leksaker! Sist kom pappan på en vanlig fyrhjuling. Tror att det var en bror till vinbonden, för de var lika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: