Nattvakt igen – ett riktigt oväder

Fredag den 19 oktober 2018

Hela natten vräkte regnet fullkomligt ner och åskan smällde oavbrutet explosionsartat över oss. Det enda positiva var att det inte blåste. På campingen hade vattnet inte en chans att hinna rinna undan, utan allt förvandlades till en stor sjö. Det var ett extremoväder under hela natten.

IMG_3799

Åskan avtog under dagen, men regnandet fortsatte. De husbilar, som försökte ta sig från platsen, skulle ha behövt vattenskidor på bilarna. Tur nog började vattnet sakta sjunka, när regnet minskade senare under eftermiddagen.

Det har utfärdats varningar för flera av kustområdena, innan ovädret löses upp och drar vidare. Vi beslöt att stanna tills på söndag, då det såg betydligt bättre ut.

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Rolle o Carina
  Okt 21, 2018 @ 12:26:53

  Jaha ni är på väg söderut igen,ni är tuffa som åker vart år! 🙂
  Vi hänger väl med er i år igen då,vi jobbar ju än tyvärr!
  Usch så mycket vatten ni fått,inte kul alls med översvämning.

  Ha det gott på resan/Kram på er…

 2. Anna / Boihusbil
  Okt 21, 2018 @ 18:58:01

  Åh fy vilka vattensamlingar. Men nu hoppas jag ni fått er beskärda del av regnväder. Hos oss är allt vatten borta och vågorna rullar stilla in över stranden igen. Vi tänker ju rulla vidare söderut, men har idag sett film från Malaga att det är otroligt mycket vatten där. Så vi tar det lugnt, låter vattnet rinna undan och vill tro att det var årets enda oväder….

 3. ingerhl
  Okt 22, 2018 @ 01:20:40

  Rolle och Carina! Kul att höra av er! Ni har ju hängt med oss några år. Det blev mycket vatten, när regnet vräkte ner, men skönt nog sjönk det undan så småningom. Det har nog varit mycket värre på vissa håll. Ha det gott, även om ni måste stanna hemma och jobba ett tag till! 👍🏽 😆

 4. ingerhl
  Okt 22, 2018 @ 01:27:14

  Anna/Boihusbil
  Vatten har sannerligen många former, men jag föredrar det nog, som du skriver, att vågorna sakta rullar in mot stranden. Har inte sett några bilder från Malagatrakten, men förstår att de fick ordentliga oväder. Vi följde utvecklingen på en vädersajt och det såg inte lovande ut. Ha det fortsatt skönt på er resa! ☺️

 5. trubbelmadam
  Okt 22, 2018 @ 07:01:50

  Nu så, kliver jag in i bilen och hänger med er i år igen! Tog lite tid iår så ni hann iväg en bit innan jag fick tillbaka min dator och kom in på banan igen 🙂 Ser fram emot även denna resa. Ha det gott, här har vi ett underbart väder med strålande sol och mellan 7-10 plusgrader.

 6. ingerhl
  Okt 23, 2018 @ 18:10:11

  Hallå där trubbelmadam! Skönt att din dator är fixad igen 👍🏽 Jag har gjort plats åt dig här i bilen och satt på kaffet 😜 Välkommen med på färden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: