Utcheckning från Camper Park San Fulgencio

Onsdag den 21 november 2018

Vädret verkar ha stabiliserat sig och det kändes skönt att få checka ut från campingen för att kunna fortsätta vår resa. Vi hade samlat ganska mycket tvätt. Vid bensinmacken nära LIDL finns bra tvättmaskiner.

När smutstvätten var tvättad och tumlad, var det dags att fylla på matförrådet. Det blev ett besök både på LIDL och närbelägna Mercadona.

Tiden gick och det blev inte så lång resa idag, utan vi stannade vid det stora inköpscentrat La Zenia. Habaneras hoppade vi över den här gången. Vid La Zenia finns en stor parkeringsplan, som är fullt tillåten att använda som ställplats. Vi har även stått där tidigare och det är mycket lugnt.

På torsdagen gick vi in i centrat, där det på flera håll var dekorerat inför julen.

Det var Black Friday nästa dag och redan på torsdagen hade många affärer extrapriser. Jag hittade ingenting, som jag behövde och är egentligen emot den stora köphysterin. Ingemar fann det han behövde, nämligen en ny tröja och ett par jeans. Jag måste erkänna, att jag är ganska trött på det enorma utbudet av varor, som finns överallt. Däremot passade vi på att både dricka kaffe och äta en lätt tapaslunch, innan vi tog en kort tur in på Decathlon.
Vi stannade alltså två nätter på ställplatsen vid La Zenia och åkte därifrån i god tid, innan fredagens köprusch började.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: