Besök hos vänner

Lördag den 24 november 2018

Havet låg stilla framför oss, när vi vaknade på lördagsmorgonen.

Jag kände mig lite skuldmedveten, där vi stod på stranden och kunde bli bötfällda. Vi åkte ner till bostadskvarteren och ställde oss nära en halvfärdig byggnad. Här åt vi frukost i lugn och ro och kunde även sova en stund till.

Klockan 12.00 infann vi oss hos våra vänner Bettan och Uffe, dit vi var bjudna på lunch. Vi har träffats under ganska många år nu och det är alltid lika roligt att ses. Vill att ni ska veta, att ni är mycket uppskattade. 😊 Uffe blev glad över ett paket ekologiska havregryn från Sverige. Han tycker inte de spanska, processade havregrynen, är lika goda. Det blev mycket prat om DNA-test m.m. Jag fick möjlighet att kolla Bettans blommor och vackra stensamlingar.

Tack kära vänner för att vi fick träffa er även den här gången! 😊

Efter besöket hos våra vänner beslöt vi oss för att åka vidare mot Tijola, där det skulle finnas en ställplats. Färden dit gick bra.

Man står på en betongplatta och här finns både vatten och tömning. Med tanke på sömnen var det lite oroväckande med alla hundar som skällde i en granngård, men de tystnade så småningom och vi kunde sova ostört.

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Margaretha Lillvik
    Nov 28, 2018 @ 21:42:41

    Vänner är alltid trevligt att besöka och få besök av. Tijola har även vi övernattat i. Det finns alltid mer stpl och gratis VA inåt landet.Ha de gott.

  2. ingerhl
    Nov 29, 2018 @ 08:23:07

    Det stämmer Maggan, att det finns fler ställplatser inne i landet. Inte blir man bortkörd heller 😄 Undrar just, om ni kunde bada, när ni var i Tijola? Det blåste iskalla vindar och inte en enda människa var i vattnet, när vi var där. Ha det fortsatt gott! 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: