Torsdag den 24 januari 2019

Pia hade otrolig tur med vädret när hon var här. Därefter svängde det en del och vindarna blev ganska kyliga, även om himlen var blå. Det kom t o m någon enstaka regnskur. Efter ett par blåsiga dagar blev det ett strålande vårväder med många plusgrader under dagarna. Inte kan vi klaga på vädret och vi tycker båda, att vi har det mycket bra och är lyckliga över att slippa snökaoset och halkan i Sverige.

Chantal om med en fin present idag, en almanacka med en bild på Johnny Walker. Hon vet, att jag älskade den papegojan, som bodde här med sin mamma, men som tyvärr båda blev stulna för ett par år sedan. Johnny Walker har en stor plats i mitt hjärta och jag känner fortfarande sorg, när jag inser, att han är borta. Ingen vet vart han tog vägen. 😊 Han älskade jordnötter och ropade man på honom, kom han flygande, satte sig och åt försiktigt jordnötter ur handen. De båda papegojorna älskade musik och om det spelades och sjöngs någonstans, kom de flygande och satte sig att gunga i takt med musiken. När det var gemensam fest, kom Johnny flygande och satte sig på axeln. Dessa underbara fåglar! Hur kan någon vilja dem något ont? ☹

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Gunnel Wiklund
  Jan 25, 2019 @ 18:23:53

  Jag saknar dem också, genom dina berättelser, när de fortfarande fanns. 😦

 2. Rolle o Carina
  Jan 27, 2019 @ 10:28:22

  Vilken tur ni har fint väder,här hemma ca 2 dm snö o -11 på morgon! Usch..
  Och så tråkigt med papegojorna,vem kan vara så hemsk o stjäla dom??

  Ha det gott o njut av tillvaron i Sol o Värme….

 3. ingerhl
  Jan 31, 2019 @ 12:19:33

  Gunnel! Jag är glad över att papegojorna även gladde andra, som följde oss på våra små äventyr. Djur är underbara! Kram vännen!

 4. ingerhl
  Jan 31, 2019 @ 12:23:31

  Rolle och Carina! Saknar inte snön! ☺️ Det räcker med att se den på avstånd, när vi är i närheten av Sierra Nevada. Visst har vi tur med vädret! Klagar absolut inte. Idag får man hålla sig inne i den hårda blåsten, men snart skiner solen igen.
  Ha det gott båda två! 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: